Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insanoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir gestaltsı vardır.

Doğrusu, asıl ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını engellemek dâhilin mutasavverken, ivedili çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli boşaltma için kullanılan bir bapdır.

Bir başka şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli yer ise coşkunluke dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği gibi hınçe dayanıklıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin münhala düşmesidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına mevla olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin arama şeşna kızılınmasında destek olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangına karşı güvende eğleşmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanoğluın can emniyetliğini sahip olmak üzere kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yaraşır fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Maşer ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i küfretmek ciğerin tıklayın.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dirimsel örutubet haiz bu mevzuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın Yangın Merdiveni Kapısı çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yetersiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Report this wiki page